De website van SOLID GOLD wordt binnenkort vernieuwd!

Indien u op deze site niet voldoende info vindt, verwijzen wij u naar de onderstaande facebook links voor de pagina en de groep.


Een band uit de regio Zuid-Holland Zuid, bestaande uit gemotiveerde muzikanten die veel lol hebben in het optreden. De band speelt covers uit alle tijden, maar is zeker geen doorsnee coverband. De nummers worden aangepast en gespeeld op de eigen Solid Gold manier. Er wordt echter wel voor gezorgd dat de herkenbaarheid van de muziek blijft. Het is muziek met een hoge "oh Jaaah" factor.

Een avond met deze band wordt gegarandeerd een succes door de diversiteit in de muziek dat door de muzikanten tot een pakkend geheel gesmeed wordt. De band speelt niet in één specifieke stijl, daarom is hun muziek het best te omschrijven als "van alles wat" en voor veel verschillende doelgroepen in te zetten.

In deze samenstelling, viermansformatie, gitaarband, is deze band sinds begin 2016 bezig om een bekende en graag geziene gast te worden in de horeca binnen de Drechtsteden, maar ook buiten deze regio komt men Solid Gold steeds vaaker tegen. Steeds vaker loopt een optreden van Solid Gold uit op een enorm feest.

Wilt u op de hoogte blijven van SOLID GOLD?? Kijk ook op:

 - Facebookpagina:        Informatie over komende optredens e.d.

           www.facebook.com/solid.gold.nl

 - Facebookgroep:         Hier kan iederéén opmerkingen, foto's en video's plaatsen.

           www.facebook.com/groups/694093080614171/

Een optreden meegemaakt?  Wij stellen het op prijs als u iets in het gastenboek schrijft. 

    

 De site is aangepast op 27-06-2018